Tanyafejlesztési program 9983

2017/04/14. - írta: ZoldVadon

Sziasztok!

Elindítottuk a tanyafejlesztési programunk másik szálát is. Ez a TP-1-2016/9983 azonosítószámot kapta és a címe "Hazai és nemeztközi kapcsolatok kialakítása a hazai tanyasi lakosság gazdasági mûködõképességének érdekében".

A program célja, hogy hazai és Kárpát-Medencei jó példákat gyűjtsünk össze arról, hogy hogy is tud működőképes lenni egy tanya. Mit tehetünk azért, hogy minél hatékonyabban, környezetbarátabban tudjunk élni egy tanyán, netán esetleg meg is élhessünk (de legalábbis hatékony segítség a család életében) az, hogy van egy tanyánk.

A program során el fog készülni egy kiadvány, ami segítséget fog nyújtani minden induló őstermelőnek, kistermelőnek ahhoz, hogy el tudjon igazodni a szabályok rengetegében és ezt online is elérhetővé fogjuk tenni itt, a honlapon és a közösségi oldalainkon is.

A honlapunk egyébként ezzel a programmal tud megújjulni, így egy modern, könnyen kezelhető website-ot fogunk kapni.

A programban tervezünk legalább 5 előadást is, aki teheti jöjjön el, szívesen várunk mindenkit!

 

logok_mind_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://giligan.blog.hu/api/trackback/id/tr6413556785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása